Magyar English

Théta-healing

Légzés

Pörgés

Feliratkozás a hírlevélre

Transzperszonális légzés

Amit a légzésterápia gyógyító hatásáról érdemes tudni:

A légzés aktivizálni képes az energiát az emberi testben, aminek gyógyhatása van a fizikai testünkre, lelkünkre, és közérzetünkre. Légzéssel tudjuk csökkenteni a fájdalmat, meg tudunk attól szabadulni. Ezzel az energiával a frusztrált, depressziós állapotot kellemes, jó hangulattá változtathatjuk. Az elnyomott érzésekből örömet, kreatív aktivitást tudunk produkálni.

Minden spirituális fejlődésnek a legfontosabb eleme a légzés. A légzés segítségével saját spirituális fejlődésünkkel tudunk alkalmazkodni a mindennapi életünkhöz. Az összekapcsolt légzéssel meg tudjuk javítani és fenn tudjuk tartani a jó fizikai állapotunkat. Rendbe tudjuk hozni a családi viszonyainkat, megelőzni, és megoldani a párkapcsolati krízist. Fejleszteni tudjuk a szexualitásunkat.

A sikeres tevékenységgel és a pénzzel kapcsolatos problémák is megoldhatók. Megtapasztalható a transzállapotok különböző szintjei, ahol agyunk a bal agyfélteke helyett a jobb agyféltekéből nyeri az információt, így kideríthetők és megoldhatók a múltban alakult különböző traumák és energiablokkok, vagy generációs problémák. Ez az analizálás módja.

Nagyon fontos, hogy nem csak a régi problémákat oldjuk meg, hanem azután fel tudjuk építeni a boldog, megnyugtató sikeres biztonságos jövőt. Transzállapotban kapcsolatba tudunk jutni a saját testünkkel, így megtaláljuk, mely napok a legjobbak a böjtre, vagy mely táplálék a legmegfelelőbb számunkra. Melyik partner a legjobb nekünk, mikor tudjuk alakítani a legmegfelelőbb kapcsolatot, mikor kell fogannia, születnie a gyermeküknek. Melyik tevékenységgel vagyunk a leghatékonyabbak, melyik nap a szerencsésebb a tevékenységünkhöz.

A légzés során szerzett, testen kívüli tapasztalataink, nem csak a kíváncsiságunkat elégíti ki, hanem magasabb eredményeket segítenek elérnünk a tanulásban, fejlődik a memóriánk. Spirituális élmények és a fejlődés jól összefügg a mindennapi élettel, és a légzés segít ebben.

A módszer alkalmazásának nincs ellenjavallata, életkorhoz sincs kötve, nem okoz szövődményeket, és rövid időn belül eredményre vezet.