Magyar English

Théta-healing

Légzés

Pörgés

Feliratkozás a hírlevélre

Subpages for Aktuális -együtt pörgős- programok!:

2014 június 21

OFLBE

Holotróp légzés és szufi pörgés – dinamikus meditációra -

invitálok mindenkit:

- Aki szeretné felfedezni, hogy lehetséges-e hosszabb ideig is pörögni – mondjuk fél óránál többet – szédülés nélkül?

- Aki szívesen megtapasztalná milyen gondolatok nélkül mozgásban lenni, rátalálni a belső tengelyre és érezni a spirálisan örvénylő erők (centripetális, centrifugális) valamint saját légzésének támogatását, energetizáló hatását. És a reggeli kávé helyett más megoldást keres.;))

- Aki a jobb és bal agyféltekéjének az összehangoltságát fokozná és emelkedett hangulatban, áradó jókedvvel töltené a hétvégét mindenféle tudatmódosító szer vagy folyadék bevitele nélkül is.

A holotróp légzés nem más, mint egy belső utazás önmagunkban, valamint erőteljes önismereti és gyógyító technika. A holotróp (holotropic) elnevezés szó szerint azt jelenti, hogy „a teljesség felé tartó” (görögül „holos” = teljes és „trepein” = valami felé haladni).

A holotróp légzés alkalmával fekve történik az intenzív légzés munka az érzelmeket kiváltó zene kíséretében. A folyamat közben a belső vezetőnkre bízzuk az irányítást, ezúton a saját gyógyító erőnket ébresztve fel.

A szufi pörgés az egyik legősibb, legerőteljesebb aktív meditációs technika. Olyan mély, hogy még egyszeri megtapasztalása is teljesen megváltoztathat. Tánc közben az ember a saját tengelye körül forogva, jobb kezét az égre emeli, bal keze a földre mutat, s mintegy spirál folytonos forgással összeköti az alsót a felsővel, az állatit az istenivel, s ebben az ember a híd. Így kel át a lélek az emberhídon az anyagi lét mocsarából a lelki világba.

Gyakorlati információk:

Foglalkozást vezeti: Molnár Márta – Transzperszonális Légzés – és Lélek gondozó; Aktív meditáció – spirál pörgés tréner, Theta-Healing konzulens

Helyszín: Casa de La Musica 2. emeleti táncterme. Cím: 1088 Budapest, Vas utca 16.

  • Érkezés a foglalkozás előtt 15 perccel lehetséges. Átöltözés az első emeleti öltözőben vagy a teremben biztosított. A foglalkozás során laza, kényelmes ruha és vastag talpú tapadókorong nélküli zokni viselése ajánlott, aminek a felülete jól csúszik a parkettán.
  • Érdemes a foglalkozás előtt már a napi 1 liter cukormentes inkább enyhén sós folyadék vagy szénsavmentes víz fogyasztása, hogy a test kellőképpen hidratált legyen.
  • Polifoam és/vagy pléd nem biztosított. A légző gyakorlat elvégzéséhez ajánlott hozni.
  • A foglalkozáson részvétel adomány felajánlásával történik, aminek minimuma 1000 Ft, előre bejelentkezés nem szükséges, de hálás köszönet érte.

szufi_csoportosan

További információ az alábbi elérhetőségeken kérhető:

Tel: +36-30-346-6565
E-mail: spiralporges@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/sufiwhirl

„Az igazi szent a nép között járkál, azzal eszik és alszik, és a piacon ad és vesz, és megnősül, és a társalgásban részt vesz – és a Teremtőt soha, egyetlen pillanatra sem felejti el.”

Dzsalál ad-Dín Rúmí, perzsa filozófus és költő, 1207. szeptember 30. — 1273. december 17.

dervish_dance