Magyar English

Théta-healing

Légzés

Pörgés

Feliratkozás a hírlevélre

Subpages for Aktu√°lis -egy√ľtt p√∂rgŇĎs- programok!:

2014 szeptember

whirling_dervish__semazen_by_gurbetruzgari-d5yp715
Rendszeres Szufi pörgés gyakorlás

dinamikus meditáció órák indulnak szeptemberben péntekenként és vasárnaponként 19-21-ig

V√°rom azokat:

  • Akik szeretn√©k felfedezni, hogy lehets√©ges-e hosszabb ideig is p√∂r√∂gni ‚Äď ak√°r f√©l √≥r√°n√°l t√∂bbet ‚Äď sz√©d√ľl√©s n√©lk√ľl √©s kipr√≥b√°ln√°k a Mevlevi szufi rend k√∂t√∂tt p√∂rg√©seit: az alap-, a v√°ndor- √©s a szinkron- p√∂rg√©st, valamint a szabad p√∂rg√©st egyar√°nt.
  • Akik sz√≠vesen megtapasztaln√°k milyen gondolatok n√©lk√ľl mozg√°sban lenni, r√°tal√°lni a belsŇĎ tengelyre √©s √©rezni a spir√°lisan √∂rv√©nylŇĎ erŇĎk (centripet√°lis, centrifug√°lis) valamint saj√°t l√©gz√©s√©nek t√°mogat√°s√°t, energetiz√°l√≥ hat√°s√°t. √Čs a reggeli k√°v√© √©s/vagy cigaretta helyett m√°s megold√°st keresnek.;))
  • Akik kiadn√°k magukb√≥l a h√©ten felgy√ľlemlett stresszt, √©s f√°rads√°got, √≠gy a h√©tv√©g√©t emelkedett hangulatban, √°rad√≥ j√≥kedvvel t√∂lten√©k mindenf√©le tudatm√≥dos√≠t√≥ szer vagy folyad√©k bevitele n√©lk√ľl is.
  • Akik hiperakt√≠vak, √©s szeretn√©k levezetni a f√∂l√∂s energi√°ikat, s aludn√°nak egy j√≥t v√©gre!


dervish1
Foglalkoz√°st vezeti:¬† Moln√°r M√°rta – Akt√≠v medit√°ci√≥ ‚Äď spir√°l p√∂rg√©s tr√©ner, Transzperszon√°lis L√©gz√©s ‚Äď √©s L√©lek gondoz√≥; Theta-Healing konzulens

Amerik√°ban tal√°ltam a Mevlevi rend azon √°g√°ra, ahol a nŇĎk is gyakorolhatj√°k a kerengŇĎ dervisek ritu√°l√©it, √≠gy¬†egy zen szerzetes h√∂lgy Sheika Khadija Radin¬†tan√≠tott egy h√≥napon √°t az √ľlŇĎ mellett¬†a dinamikus p√∂rg√©s medit√°ci√≥ra egyar√°nt. Az ŇĎ szervez√©s√©ben volt szerencs√©m egy szint√©n egy h√≥napos dervis karav√°non r√©szt venni, Izraelben √©s T√∂r√∂korsz√°gban, ahol a helyi szufi rendek vezetŇĎivel besz√©lgethett√ľnk, r√°ad√°sul az a megtiszteltet√©s √©rt benn√ľnket, hogy az akk√≥i szufi templomban is t√°ncolhattunk egy sema-t (hallgat√≥, figyelŇĎ szertart√°s), ahol m√°r 100 √©ve nem rendeztek hasonl√≥t.

A heti rendszeress√©gŇĪ gyakorl√°sokon a biztons√°gos p√∂rg√©shez sz√ľks√©ges alap aj√°nl√°sok ker√ľlnek √°tad√°sra gyerekeknek √©s felnŇĎtteknek egyar√°nt a Mevlevi Rend jelenlegi vezetŇĎj√©nek, Jelaladdin Loras efendi-nek a sz√≥beli enged√©lye alapj√°n.

A rend c√©lja is a szufi p√∂rg√©s m√≥dszer√©nek, min√©l t√∂bb orsz√°gban terjeszt√©se, √©s a k√©sŇĎbbiek folyam√°n, ha lesz el√©g √©rdeklŇĎdŇĎ √©s gyakorl√≥, akkor ell√°togatnak hozz√°nk √°tadni a tud√°sukat.

IdŇĎpontok:

  • p√©ntekenk√©nt 19-21-ig az Oriental St√ļdi√≥ban: 2014. szept. 05, 12, 19, 26-√°n. C√≠m: 1132 Budapest, HegedŇĪs Gyula utca 23. fsz. 3. kapucsengŇĎ: Oriental (a jobboldali udvarba m√°sodik ajt√≥, ahol az Oriental St√ļdi√≥ feliratot l√°tod)
  • vas√°naponk√©nt 19-21-ig a Casa de la Musica I. emeleti t√°ncterm√©ben: 2014. szept. 07, 14, 21, 28-√°n. C√≠m: 1088 Budapest, Vas utca 16. A vas√°rnapi foglalkoz√°sokon √©lŇĎ zen√©s improvizat√≠v fuvola k√≠s√©rettel lesz alkalmunk gyakorolni T√≥th Andre√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎen.

Gyakorlati információk

√Črkez√©s a foglalkoz√°s elŇĎtt 20 perccel lehets√©ges. √Āt√∂lt√∂z√©s az √∂lt√∂zŇĎben vagy a teremben biztos√≠tott.

A foglalkoz√°s sor√°n laza, k√©nyelmes ruha √©s vastag talp√ļ tapad√≥korong n√©lk√ľli zokni visel√©se aj√°nlott, aminek a fel√ľlete j√≥l cs√ļszik a parkett√°n.

√Črdemes a foglalkoz√°s elŇĎtt m√°r a napi 1 liter cukormentes ink√°bb enyh√©n s√≥s folyad√©k /z√∂lds√©g l√©/ vagy sz√©nsavmentes v√≠z fogyaszt√°sa, hogy a test kellŇĎk√©ppen hidrat√°lt legyen.

A hozz√°j√°rul√°s √∂sszege: 3000 Ft/alkalom, elŇĎre bejelentkez√©s a spiralporges@gmail.com c√≠men sz√ľks√©ges, √©s h√°l√°s k√∂sz√∂net √©rte.

Kedvezm√©nyes r√©szv√©teli lehetŇĎs√©gek:

  • 2 alkalommal: ¬†¬†5 000 Ft¬† (10 napon bel√ľl)
  • 4 alkalommal: ¬†¬†9¬†000 Ft¬† (30 napon bel√ľl)
  • 6 alkalommal: 12¬†000 Ft¬† (45 napon bel√ľl)
  • 8 alkalommal: 15¬†000 Ft ¬†(60 napon bel√ľl)