Magyar English

Théta-healing

Légzés

Pörgés

Feliratkozás a hírlevélre

A ThetaHealing®-ről

1196465-thumbnail

Kvantumfizikai kutatások a közelmúltban igazolták azt az állítást, miszerint hitrendszerünk irányítja életünk legtöbb területét. Legmélyebb meggyőződéseink, attitűdünk és elvárásaink teremtik meg tapasztalatainkat. Azok a programok, melyek a tudatalattinkban futnak – melyekkel a valóságunkat, hétköznapjainkat teremtjük, legtöbbször nem azok, amikre gondolunk amiben azt hisszük, hogy hiszünk.

Michael Talbot: Holografikus Univerzum

Dienes István: Hol tart ma a  kvantumfizika?

Gregg Braden videók magyarul

Például: Tudatos szinten vágyunk a jólétre, bőségre, pénzre, azonban ha a tudat alatt fut egy olyan programunk, van egy olyan hitrendszerünk, – hogy a pénz rossz dolog, nem boldogít, nehéz és fáradtságos munkával szerezhető meg, meg kell szenvedni érte, ( ki ne hallotta volna gyerekkorában többször szüleitől, nagyszüleitől) akkor hiába vágyakozunk tudatosan a jólétre, a saját korlátozó tudat alattiban futó hitrendszerünk megakadályoz bennünket a bőség megteremtésében.

A ThétaHealing® gyors és hatékony módon segít megtalálni és megszüntetni az életünk minőségét rontó hitrendszereket, gondolati mintákat, amik a hétköznapi életünk galibáiban, minket zavaró, ismétlődő szituációkban köszönnek vissza ránk. A módszer a théta állapotban feltett “egyszerű” kérdések és az arra érkező testérzetekben, érzésekben, képekben, gondolatokban érkező őszinte válaszokkal feltárja a tudat alattiban rejtőzködő gátló/támogató hitrendszereket,  használva a szavak és gondolatok, a szabad akarat és közös teremtés, a kérés, a megfigyelés és a tanúsítás erejét, és lehetőséget ad azon hitrendszereink elengedésére, átalakítására,  törlésére, amikre már nincs a további életünkben szükségünk. Engedélyünkkel új, élhetőbb gondolati, érzelmi mintával helyettesíti azokat. Így segít összehangolni a tudatos, és tudat alatti szintet és ezért tud gyorsan átültetődni a hétköznapi életünkbe. Segítségével elérheted az egyensúlyt, a bőséget, és a boldogságot. Egy sokkal teljesebb életet élhetsz.

A program hatékonyságát bizonyítja, hogy a japán kórházakban a ThetaHealing® módszert már kiegészítő terápiaként használják és alkalmazzák.

Mi is a théta állapot? 

Az alfa agytevékenység (7-14 Hz) után következő állapot. ahol az agytevékenység lelassul és már majdnem az alvás szintjére érünk, de még nem alszunk. Ez a mély meditáció állapota. A théta (4-7 Hz) a tudatalatti küszöbe. Ez az állapot nagyon gazdag képekben, érzésekben és olyan rég elfelejtett emlékeket hoz elő, amire már nem is emlékeztél, legalább is nem tudatos szinten. Ilyenkor hozzáférünk a tudattalan elméhez, és -egyben- javul: az emlékek felidézése, a kreativitás, a felgyorsult vagy szupertanulás, az inspiráció.

agyhullamok_frekvenciaval

A módszer kitalálója:

A ThetaHealing® szülőanyja, az amerikai-indián származású Vianna Stibal aki a módszer segítségével kigyógyult halálosnak hitt rákbetegségéből, és miközben csak saját maga több mint 35 000 emberen segített, a módszert tovább adta és terjesztette az egész világon.