Magyar English

Théta-healing

Légzés

Pörgés

Feliratkozás a hírlevélre

2014 november

szufizmus-the winged-heart

Rendszeres Szufi pörgés gyakorlás

dinamikus meditáció órák folytatódnak novemberben vasárnaponként 19-21-ig

V√°rom azokat:

  • Akik szeretn√©k felfedezni, hogy lehets√©ges-e hosszabb ideig is p√∂r√∂gni ‚Äď ak√°r f√©l √≥r√°n√°l t√∂bbet ‚Äď sz√©d√ľl√©s n√©lk√ľl √©s kipr√≥b√°ln√°k a Mevlevi szufi rend k√∂t√∂tt p√∂rg√©seit: az alap-, a v√°ndor- √©s a szinkron- p√∂rg√©st, valamint a szabad p√∂rg√©st egyar√°nt.
  • Akik sz√≠vesen megtapasztaln√°k milyen gondolatok n√©lk√ľl mozg√°sban lenni, r√°tal√°lni a belsŇĎ tengelyre √©s √©rezni a spir√°lisan √∂rv√©nylŇĎ erŇĎk (centripet√°lis, centrifug√°lis) valamint saj√°t l√©gz√©s√©nek t√°mogat√°s√°t, energetiz√°l√≥ hat√°s√°t. √Čs a reggeli k√°v√© √©s/vagy cigaretta helyett m√°s megold√°st keresnek.;))
  • Akik kiadn√°k magukb√≥l a h√©ten felgy√ľlemlett stresszt, √©s f√°rads√°got, √≠gy a h√©tv√©g√©t emelkedett hangulatban, √°rad√≥ j√≥kedvvel t√∂lten√©k mindenf√©le tudatm√≥dos√≠t√≥ szer vagy folyad√©k bevitele n√©lk√ľl is.
  • Akik hiperakt√≠vak, √©s szeretn√©k levezetni a f√∂l√∂s energi√°ikat, s aludn√°nak egy j√≥t v√©gre!

A szufizmus a sz√≠v √©s a tapasztal√°s √ļtja, √©s arra tan√≠t, hogy a gondolatok helyett a lelkiismeret√ľnkre figyelj√ľnk, √©s folyamatos h√°l√°t √©rezz√ľnk az √Člet apr√≥s√°gai ir√°nt, egy apr√≥ cs√≥k ad√°s a cipŇĎnek, amiben j√°runk mindennap, a tereknek, amiben √©l√ľnk, egym√°s √ľdv√∂zl√©se a k√©z h√°tfej√©nek megcs√≥kol√°s√°val. Legy√ľnk gyeng√©d szeretŇĎ h√°zigazd√°i a l√©le(k)gzet√ľnknek, l√°ssuk vend√©g√ľl √©s h√°l√°s √∂r√∂mmel v√°rjuk, amikor term√©szetes ciklus√°ban visszat√©r √©s t√°pl√°l minket √ļjra meg √ļjra.

A p√∂rg√©s azt a meg√©rt√©st m√©ly√≠ti, hogy minden v√°ltoz√°s k√∂zepette van egy biztos pont az √©let√ľnkben ami biztosan v√©gig k√≠s√©r: a L√ČLEGZET. Sose k√∂z√∂s√≠t ki, √≠t√©lkezik felett√ľnk vagy kritiz√°l benn√ľnket, felt√©tel n√©lk√ľl t√°mogat √©s szeret az itt l√©t√ľnkben. Erre a felt√©tel n√©lk√ľlis√©gre sokszor m√©g az anyai sz√≠v √©s gondoskod√°s sem k√©pes, pedig az is t√∂bb mint, csod√°land√≥.;))

dervisrendek

Foglalkoz√°st vezeti: Moln√°r M√°rta – Akt√≠v medit√°ci√≥ ‚Äď spir√°l p√∂rg√©s tr√©ner, Transzperszon√°lis L√©gz√©s ‚Äď √©s L√©lek gondoz√≥; Theta-Healing konzulens

Amerik√°ban tal√°ltam a Mevlevi rend azon √°g√°ra, ahol a nŇĎk is gyakorolhatj√°k a kerengŇĎ dervisek ritu√°l√©it, √≠gy¬†egy zen szerzetes h√∂lgy Sheika Khadija Radin¬†tan√≠tott egy h√≥napon √°t az √ľlŇĎ mellett¬†a dinamikus p√∂rg√©s medit√°ci√≥ra egyar√°nt. Az ŇĎ szervez√©s√©ben volt szerencs√©m egy szint√©n egy h√≥napos dervis karav√°non r√©szt venni, Izraelben √©s T√∂r√∂korsz√°gban, ahol a helyi szufi rendek vezetŇĎivel besz√©lgethett√ľnk, r√°ad√°sul az a megtiszteltet√©s √©rt benn√ľnket, hogy az akk√≥i szufi templomban is t√°ncolhattunk egy sema-t (hallgat√≥, figyelŇĎ szertart√°s), ahol m√°r 100 √©ve nem rendeztek hasonl√≥t.

A heti rendszeress√©gŇĪ gyakorl√°sokon a biztons√°gos p√∂rg√©shez sz√ľks√©ges alap aj√°nl√°sok ker√ľlnek √°tad√°sra gyerekeknek √©s felnŇĎtteknek egyar√°nt a Mevlevi Rend jelenlegi vezetŇĎj√©nek, Jelaladdin Loras efendi-nek a sz√≥beli enged√©lye alapj√°n.

IdŇĎpont:

  • vas√°naponk√©nt 19-21-ig a Casa de la Musica I. emeleti t√°ncterm√©ben: 2014. nov. 16, 23, 30-√°n. C√≠m: 1088 Budapest, Vas utca 16.

Gyakorlati információk

  • √Črkez√©s a foglalkoz√°s elŇĎtt 20 perccel lehets√©ges. √Āt√∂lt√∂z√©s az √∂lt√∂zŇĎben vagy a teremben biztos√≠tott.
  • A foglalkoz√°s sor√°n laza, k√©nyelmes ruha √©s vastag talp√ļ tapad√≥korong n√©lk√ľli zokni visel√©se aj√°nlott, aminek a fel√ľlete j√≥l cs√ļszik a parkett√°n.
  • √Črdemes a foglalkoz√°s elŇĎtt m√°r a napi 1 liter cukormentes ink√°bb enyh√©n s√≥s folyad√©k /z√∂lds√©g l√©/ vagy sz√©nsavmentes v√≠z fogyaszt√°sa, hogy a test kellŇĎk√©ppen hidrat√°lt legyen.
  • A p√∂rg√©s¬†v√©g√©n a sz√≠ved szerinti hozz√°j√°rul√°s adhat√≥, elŇĎre bejelentkez√©s a spiralporges@gmail.com c√≠men sz√ľks√©ges, √©s h√°l√°s k√∂sz√∂net √©rte.virag-sprial