Magyar English

Théta-healing

Légzés

Pörgés

Feliratkozás a hírlevélre

L√©gz√©s & p√∂rg√©s: √Čletre inspir√°l√≥k!

Holotróp légzés és szufi pörgés Рdinamikus meditáció Р3-tól Р99 éves korig -, azoknak:

dervish_dance-¬†Akik szeretn√©k felfedezni, hogy lehets√©ges-e hosszabb ideig is p√∂r√∂gni ‚Äď ak√°r f√©l √≥r√°n√°l t√∂bbet ‚Äď sz√©d√ľl√©s n√©lk√ľl √©s kipr√≥b√°ln√°k a Mevlevi szufi rend k√∂t√∂tt p√∂rg√©seit: az alap-, a v√°ndor- √©s a szinkron- p√∂rg√©st, valamint a szabad p√∂rg√©st egyar√°nt.

Rotating_Sphere- Akik sz√≠vesen megtapasztaln√°k milyen gondolatok n√©lk√ľl, erŇĎfesz√≠t√©s mentesen mozg√°sban lenni, r√°tal√°lni a belsŇĎ tengelyre √©s √©rezni a spir√°lisan √∂rv√©nylŇĎ erŇĎk (centripet√°lis, centrifug√°lis) valamint saj√°t l√©gz√©s√©nek t√°mogat√°s√°t, energetiz√°l√≥ hat√°s√°t. Net√°n¬†a reggeli k√°v√© helyett m√°s megold√°st keresnek.;))

forgo_lany_676702_64005_s – Akik emelkedett hangulatban, √°rad√≥ j√≥kedvvel t√∂lten√©k a napjaikat mindenf√©le tudatm√≥dos√≠t√≥ -szer vagy -folyad√©k bevitele n√©lk√ľl is! A felgy√ľlemlett stresszt √©s f√°radts√°got levezetn√©k. Hiperakt√≠v energi√°ikat kord√°ban tartan√°k!¬†T√∂rekszenek az arany¬†k√∂z√©p√ļt meglel√©s√©re, s sz√≠vesen √∂sszehangoln√°k¬†a jobb √©s bal agyf√©lteke √°ltal koordin√°lt ter√ľleteket az √©let√ľkben!

 

melchizedek_hologram

A holotr√≥p l√©gz√©s nem m√°s, mint egy belsŇĎ utaz√°s √∂nmagunkban, valamint erŇĎteljes √∂nismereti √©s gy√≥gy√≠t√≥ technika. A holotr√≥p (holotropic) elnevez√©s sz√≥ szerint azt jelenti, hogy ‚Äěa teljess√©g fel√© tart√≥‚ÄĚ (g√∂r√∂g√ľl ‚Äěholos‚ÄĚ = teljes √©s ‚Äětrepein‚ÄĚ = valami fel√© haladni).

A holotr√≥p l√©gz√©s alkalm√°val fekve t√∂rt√©nik az intenz√≠v l√©gz√©s munka az √©rzelmeket kiv√°lt√≥ zene k√≠s√©ret√©ben. A folyamat k√∂zben a belsŇĎ vezetŇĎnkre b√≠zzuk az ir√°ny√≠t√°st, ez√ļton a saj√°t gy√≥gy√≠t√≥ erŇĎnket √©bresztve fel.

A szufi p√∂rg√©s az egyik legŇĎsibb, legerŇĎteljesebb akt√≠v medit√°ci√≥s technika. T√°nc k√∂zben az ember a saj√°t tengelye k√∂r√ľl forogva, jobb kez√©t az √©gre emeli, bal keze a f√∂ldre mutat, s mintegy spir√°l folytonos forg√°ssal √∂sszek√∂ti az als√≥t a felsŇĎvel, az √°llatit az istenivel, s ebben az ember a h√≠d. √ćgy kel √°t a l√©lek az emberh√≠don az anyagi l√©t mocsar√°b√≥l a lelki vil√°gba.

A szufizmus a sz√≠v √©s a tapasztal√°s √ļtja, √©s arra tan√≠t, hogy a gondolatok helyett a lelkiismeret√ľnkre figyelj√ľnk, √©s folyamatos h√°l√°t √©rezz√ľnk az √Člet apr√≥s√°gai ir√°nt, egy apr√≥ cs√≥k ad√°s a cipŇĎnek, amiben j√°runk mindennap, a tereknek, amiben √©l√ľnk, egym√°s √ľdv√∂zl√©se a k√©z h√°tfej√©nek megcs√≥kol√°s√°val. Legy√ľnk gyeng√©d szeretŇĎ h√°zigazd√°i a l√©le(k)gzet√ľnknek, l√°ssuk vend√©g√ľl √©s h√°l√°s √∂r√∂mmel v√°rjuk, amikor term√©szetes ciklus√°ban visszat√©r √©s t√°pl√°l minket √ļjra meg √ļjra.

A p√∂rg√©s azt a meg√©rt√©st m√©ly√≠ti, hogy minden v√°ltoz√°s k√∂zepette van egy biztos pont az √©let√ľnkben ami tutira v√©gig k√≠s√©r: a L√ČLEGZET. Sose k√∂z√∂s√≠t ki, √≠t√©lkezik felett√ľnk vagy kritiz√°l benn√ľnket, felt√©tel n√©lk√ľl t√°mogat √©s szeret az itt l√©t√ľnkben. Erre a felt√©tel n√©lk√ľlis√©gre sokszor m√©g az anyai sz√≠v √©s gondoskod√°s sem k√©pes, pedig az is t√∂bb mint, csod√°land√≥.;))

Tanc spiral Tanc spiral Tanc spiral Tanc spiral Tanc spiral Tanc spiral Tanc spiral Tanc spiral Tanc spiral Tanc spiral